Seksi seuraa vaimo nai vierasta

seksi seuraa vaimo nai vierasta

huutavammaksi. Iskun aiheuttama kipu ei ollut mitän verrattuna veden aiheuttamaan tuskaan. Antti poistui huoneesta, sammutti valot ja jätti kahlitun Teron tuskiinsa. Kun Teron mielestä ikuisuus oli kulunut, ovi aukesi ja valot syttyivät jälleen.

Seksi seuraa vaimo nai vierasta - Treffisivu

Yleensä Tero joutui nuolemisen ja imemisen jälkeen menemän kontalleen ja antamaan peppuaan Jorelle, mutta muutaman kerran Jore myös nai vain Teron suuta ja laukesi sinne. Fyysisen iljetyksen lisäksi, tämä lisäsi Teron henkistä tuskaa. Vähitellen Tero kuitenkin tunsi miten peppureikä alkoi kirvellä. Välillä Antti otti Teron kullista kiinni ja ruiskutti vettä sen alle eri puolille elimiä mikä sai Teron taas kirkaisemaan kivusta.

Seksi seuraa vaimo nai vierasta - Pullea

Kaulaan sidottu lenkki taas pingotti Teron pän toiselle puolelle pukkia. Eiköhän se riitä no miltä tuntui nuolla peräreikä? Antti aloitti Teron suun naimisen. Ainoa mahdollisuus olisi totella Anttia, vaikka se merkitsisikin hirveyksiin antautumista. Näytä sitä reikä kunnolla! Huone oli melko pieni, mutta siellä oli kolme luukkua lattianrajassa. Pitkän ajan kuluttua huoneen ovi avautui jälleen, valot syttyivät ja Antti avasi luukun. Hän yritti heiluttaa peppuaan eri puolille niin, että dildo olisi syyhyttänyt, mutta siitäkän ei tullut seksi seuraa vaimo nai vierasta mitän. No toivottavasti Pimpsan kapinallinen tahto on vihdoinkin murtunut. Kun Tero teki virheen tai kun Teron yritys ei tyydyttänyt, Antti pakotti Teron menemän kontalleen ja laskemaan viisi raipaniskua. Koska Terolle sai tehdä mitä tahansa, Antti ansaitsi Terolla suuria summia perversseiltä miehiltä, jotka eivät muuten pystyneet toteuttamaan sairaita fantasioitaan. Lisäksi siinä, niinkuin palleissakin, oli rumia näppyjä. Mmm mmm äh Tero yritti sanoa jotain, mutta gägipallon takia ei pystynyt.

0 kommenttia “Seksi seuraa vaimo nai vierasta

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *